Julie and the Phantoms

Eerste beelden van nieuwe  Netflix Original serie ‘Julie and the Phantoms’. Vanaf 10 september wereldwijd en exclusief beschikbaar op Netflix.

Julie and the Phantoms bevat 9 afleveringen van 30 minuten

Alternate text

Over Julie and the Phantoms. Julie and the Phantoms is een muzikaal feelgood verhaal. Julie (Madison Reyes) is na het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek verloren. Dat verandert wanneer er ineens drie muzikale geesten uit 1995 (Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner) in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken. Julie krijgt weer plezier in het leven en vindt de inspiratie terug om songs te schrijven en te zingen.   De jongens raken steeds hechter bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms

Alternate text

Van Emmy-winnaar en regisseur Kenny Ortega (High School Musical, Descendants), uitvoerend producenten Dan Cross en Dave Hoge (The Thundermans, Pair of Kings) en choreograaf Paul Becker (Descendants, Mirror Mirror) is deze frisse, leuke musicalserie waarin een meisje de ups en downs van het leven leert accepteren, haar dromen volgt en de kracht van haar eigen stem ontdekt.

Alternate text
Optimized with PageSpeed Ninja